Om kiltar.se

Tanken med kiltar.se är att du ska hitta exakt den kilt som du vill ha. Jag (Johan Hummelgård) kommer att presentera kiltar från flera onlineföretag. I de fall som de godkänner att bilder får användas presenteras de i bild. I annat fall kommer allmänna bilder att användas. Målet är att presentera flera onlineföretag som har kiltar så att du hittar vad du letar efter. Detta oavsett om det handlar om maskeradkläder, arbetskläder eller en riktig tartankilt.

Jag kollar igenom sidan regelbundet och försöker uppdatera utbud och pris. Men även solen har sina fläckar och därför kan jag inte ta ett juridiskt ansvar för att rätt pris eller modell presenteras. Är du intresserad av någon av modellerna – klicka på bilden och du kommer i ett nafs till den onlinebutik som har modellen. Har du frågor kring modellen så kontakta företaget du kommer till.

Men självklart – kontakta mig om du har lust.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Please prove you are human by selecting the Car.

Kilt

Partykungen

Partykungen startade som ett litet tvåmansföretag i Gävle. I och med lanseringen på internet 2009 har företaget expanderat rejält och med det har även utbudet blivit betydligt större. Den som letar efter dekoration till festen eller kläder passande till temat Skotskt hittar det här. Det finns till exempel en dräkt för kvinnor och flera olika varianter för män. Den som vill nöja sig med enbart en skotsk detalj kan välja slips, keps, skotsrutig tomteluva eller ett stort orange perukset.

Gå till Partykungen

Fyndiq

Fyndig är ett företag som samlat många olika företag och produkter under en webbsida. Det gör det enklare för kunderna att hitta det man söker. Deras ambition är att erbjuda produkter till låga priser och då främst inom kategorierna hem, mode, underhållning, fritid med mera. Det är inte alltid som produkterna kommer tillbaka utan man kan ha tur att få sista exemplaret av en maskeraddräkt för till exempel en manlig skotte. Priserna och utbudet är att jämföras med Partykungen. Däremot kan man här även hitta andra produkter som passar inom kategorin Skottland.

 Se utbud av kiltar

 

Cellbes

Företaget Cellbes historia började redan på femtiotalet med postorder där man erbjöd kunderna ett basutbud av kläder till låga priser. Med internet har möjligheten att erbjuda kunderna ett stort sortiment ökat och de låga priserna har hängt med. En av fördelarna med Cellbes är att de också har ett stort utbud av olika storlekar, allt från små till stora storlekar. Här hittar man ett stort utbud av skotsrutiga skjortor för både män och kvinnor. De har även tyg i olika färger och mönster.

Till Cellbes

Bubbleroom

Bubbleroom har funnits på internet i över tio år nu och deras sortiment av kläder för kvinnor och män fylls ständig på. Framför allt så är det ett stort flöde av nytt som kommer in varje månad. De har både kläder för vardag, träning och för både den mindre festen men även bröllop. Man har valt att både satsa på egna märken och på mer exklusiva märkeskläder. Det är en trendig och moderiktig stil och när det gäller skotskrutigt hittar man här neutrala rutiga kläder och assessorer och inte i första hand de traditionella skotska mönstren. Priserna varierar beroende på mindre eller mer välkända märken.

Bubbleroom