Om kiltar.se

Tanken med kiltar.se är att du ska hitta exakt den kilt som du vill ha.  Detta genom att presentera produkter från flera olika E-butiker.

Sidan ägs av Skribentus AB. Länkarna är oftast affilaitelänkar som går till de samarbetande E-butikerna.

Frågor om produkter bör ställas till de butiker som säljer dessa. Klicka på på produkten och du kommer omdirigeras till den E-butik som säljer den.

Frågor om Kiltar.se kan ställas till Skribentus AB. Kontakt kan ske via Skribentus.se

Integritetspolicy kan läsas här

Men självklart – kontakta mig om du har lust.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Bevisa att du är människa genom att välja hjärta.

  Kilt

  Partykungen

  Partykungen startade som ett litet tvåmansföretag i Gävle. I och med lanseringen på internet 2009 har företaget expanderat rejält och med det har även utbudet blivit betydligt större. Den som letar efter dekoration till festen eller kläder passande till temat Skotskt hittar det här. Det finns till exempel en dräkt för kvinnor och flera olika varianter för män. Den som vill nöja sig med enbart en skotsk detalj kan välja slips, keps, skotsrutig tomteluva eller ett stort orange perukset.

  Gå till Partykungen

  Fyndiq

  Fyndig är ett företag som samlat många olika företag och produkter under en webbsida. Det gör det enklare för kunderna att hitta det man söker. Deras ambition är att erbjuda produkter till låga priser och då främst inom kategorierna hem, mode, underhållning, fritid med mera. Det är inte alltid som produkterna kommer tillbaka utan man kan ha tur att få sista exemplaret av en maskeraddräkt för till exempel en manlig skotte. Priserna och utbudet är att jämföras med Partykungen. Däremot kan man här även hitta andra produkter som passar inom kategorin Skottland.

   Se utbud av kiltar

   

  Cellbes

  Företaget Cellbes historia började redan på femtiotalet med postorder där man erbjöd kunderna ett basutbud av kläder till låga priser. Med internet har möjligheten att erbjuda kunderna ett stort sortiment ökat och de låga priserna har hängt med. En av fördelarna med Cellbes är att de också har ett stort utbud av olika storlekar, allt från små till stora storlekar. Här hittar man ett stort utbud av skotsrutiga skjortor för både män och kvinnor. De har även tyg i olika färger och mönster.

  Till Cellbes

  Bubbleroom

  Bubbleroom har funnits på internet i över tio år nu och deras sortiment av kläder för kvinnor och män fylls ständig på. Framför allt så är det ett stort flöde av nytt som kommer in varje månad. De har både kläder för vardag, träning och för både den mindre festen men även bröllop. Man har valt att både satsa på egna märken och på mer exklusiva märkeskläder. Det är en trendig och moderiktig stil och när det gäller skotskrutigt hittar man här neutrala rutiga kläder och assessorer och inte i första hand de traditionella skotska mönstren. Priserna varierar beroende på mindre eller mer välkända märken.

  Bubbleroom