Maskeradkilt

skotte kilt

Skotsk Kilt

En härligt luftig och bekväm skotskrutig kilt i tunt rött och grönt tyg som passar perfekt när man vill ha en rolig och annorlunda dräkt till maskeradfesten. Den är prydd med en snygg päls i fram och har en praktisk förvaringsficka med dragkedja. Kilten är 55 cm lång.

Den finns bara att köpa i storleken one size, men kiltens midjemått kan enkelt justeras från 70 till 107 cm med hjälp av det smidiga kardborrbandet.

Till Butik / Beställ 

skotsk kilt maskerad

Skotte Maskeraddräkt

Med skotte budget maskeraddräkt får man en häftig utklädnad till ett rimligt pris. Dräkten består av ett snyggt axelband som är rutigt mönstrat med de traditionella röda och gröna färgerna, en matchande enkel kilt samt en flott skottemössa.

Dräkten är avsedd för en vuxen person och finns i storleken one size. Damma av säckpipan och matcha med en vit skjorta så blir maskeraddräkten en succé på festen.

Till Butik / Beställ 

 

skotsk rutig slips

Röd Skotskrutig slips

Matcha den skotskrutiga slipsen med en stilig kilt eller en elegant hatt för en rolig och annorlunda outfit. Det är en liten men snygg asccessoar som snabbt ger vardagsklädseln eller den skotska maskeraddräkten ett ordentligt lyft.

Den fästs enkelt och smidigt med ett svart elastiskt band utan en massa krångel med besvärliga knutar. Bandet kan sedan utan problem döljas under skjortkragen.

Slipsen finns i storleken one size.

Till Butik / Beställ 

 

skotte kjol maskerad

Skotte Dam Maskeraddräkt

Skotte dam maskeraddräkt förvandlar vilken vanlig tjej som helst till en elegant skotsk dam. Den består av en lång klänning med skotskrutig nederdel, stora vita ärmar, en lyxig väst med knappar och trim i guld samt en bekväm skotskrutig mössa. Ärmarna är prydda med manchetter och på nederdelen sitter en praktisk leopardmönstrad liten väska.

Skotte dam maskeraddräkt är till för vuxna och finns i storlekarna S, M, L och XL.

Till Butik / Beställ 

sexig skotsk dräkt

Söt Skotte Maskerad

Söt skotte maskeraddräkt består av en svart basker med en liten röd tofs, ett traditionellt mönstrat axelband med tre shotglas, en matchande skotskrutig kjol och ett snyggt midjebälte i svart läderimitation. Till bältet hör en öppningsbar skinnpung med en snygg fuskpäls.

Dräkten innehåller dessutom röda toffsar för knästrumpor samt ett vitt linne med söta detaljer som svarta kanter och fuskknappar.

Den finns i storlekarna S/M och M/L.

Till Butik / Beställ 

skotsrutig mössa

Skotskrutig tomteluva

Om det är svårt att välja bara en maskeraddräkt, eller om man är trött på den gamla vanliga röda tomten som bara dyker upp under julen finns nu den perfekta produkten. Genom att kombinera skottens läckra mönster med årets bästa högtid har man skapat en skotskrutig tomtemössa som funkar året om.

På toppen sitter en lurvig boll och på mössans kant finns en mjuk fuskpäls i vitt som ger en härligt julig känsla.

Tomtemössan finns i storleken one size.

Till Butik / Beställ 

kiltmössa

Kiltmössa

Varje skotte behöver en riktig kiltmössa att matcha kilten med för att utstyrseln ska bli komplett. Mössan har ett rutigt skotskt mönster och en liten röd tofs på toppen. Den är prydd med ett härligt burrigt hår som garanterat kommer locka fram en hel del skratt.

Matcha mössan med ett lika stort och burrigt skägg för att få den bästa utklädnaden på festen.

Mössan finns i storlek one size för vuxna.

Dräkten finns i storlekarna S, M och L.

Till Butik / Beställ 

 

välhängd skotte maskeraddräkt

Vähängd Skotte Maskeraddräkt

Med välhängd skotte maskeraddräkt blir man garanterat festens höjdpunkt och gästerna behöver inte längre undra vad som finns under kilten.

Förutom den underhållande jättepenisen i tyg ingår även en rutig kilt med matchande topp och bälte, ett par vita strumpor samt en skotskrutig mössa som är prydd med en liten boll. I mössan sitter också hår och ett yvigt orange skägg.

Dräkten är avsedd för vuxna. Den finns i storlekarna M och L.

Till Butik / Beställ 

 

skotsk utklädningskläder med hatt

Skotte med Kilt Maskerad

Skotte med kilt maskeraddräkt är en komplett utklädnad för den som vill se ut som en riktig skotte.

Den svarta kavajen har en läcker vit kravatt, axellappar och knappar i guld. Fickorna och muddarna är prydda med ett skotskrutigt tyg som matchar den medföljande baskern. Med en luftig kilt som är traditionellt mönstrad med grönt och rött blir klädseln lika komfortabel som snygg.

Till dräkten hör dessutom ett par matchande rosetter att fästa på strumporna.

Dräkten finns i storlekarna S, M och L.

Till Butik / Beställ 

skotsk hatt peruk

Skotsk Peruk

Med skotte orange perukset får man snabbt ett ordentligt burr som garanterat kommer att bli uppskattat på maskeraden.

Setet består av ett stort och yvigt skägg i orange, ett lika stort och krulligt hår samt en matchande mustasch. Bär det ihop med en skotskrutig mössa och kilt för en komplett skotteoutfit.

Skotte orange perukset är avsedd för en vuxen person och finns bara i storleken one size.

Till Butik / Beställ 

 

skotte skägg

Skotte Skägg

Skotte skäggset är den perfekta lösningen när man vill komplettera maskeraddräkten med ett lurvigt skägg och buskiga ögonbryn men inte har tid för att odla det själv. Setet innehåller ett orange skägg med mustach och matchande ögonbryn som är självhäftande.

Skägget hålls på plats med hjälp av ett tillhörande band som fästs kring huvudet. För att det ska gå att äta och dricka utan svårigheter har skägget ett hål för munnen.

Till Butik / Beställ 

 

 

skotsk man kilt

Skotsk Man Maskeraddräkt

Skotsk man maskeraddräkt är den perfekta dräkten för någon som söker en utklädnad med fokus på stil och komfort. Den innehåller en rutig kilt med ett snyggt svart band, skotskrutig hatt, matchande axelband och en bekväm vit skjorta med röd krage.

Skotsk man maskeraddräkt finns i storleken one size och är avsedd för vuxna. Komplettera med en säckpipa eller den traditionella lilla väskan framtill på kilten för en ännu mer fulländad look.

Till Butik / Beställ 

Uppblåsbar Skotte Maskeraddräkt

Uppblåsbar Skotte Maskeraddräkt är en kostym som gör att du minst sagt tar plats på festen. Med den anordning som följer med i köpet är det lätt att blåsa upp dräkten och få en fetma som varar hela kvällen ut. Förutom den uppblåsbara helkroppsdräkten följer också en hatt med, som gör bilden av en fet och nöjd skotte komplett.

Dräkten går i svart, vitt och ett klassiskt rödrutigt mönster. Glöm inte att matcha med passande skor! Storleken är One-size för vuxna.

Till Butik / Beställ 

maskerad braveheart

Skotsk krigare maskeraddräkt

Är du ett fan av Braveheart? I sådana fall passar den här dräkten säkerligen utmärkt för dig. Med en brun mockaväst och en blå kilt, med klassiskt rutat mönster, tas du tillbaka till tiden då Skottland kämpade för sin frihet från engelsmännen. Förutom västen och kilten ingår också en vågig, brun peruk samt ett par bruna benskydd och till dem matchande armskydd.

För en komplett outfit rekommenderas att köpa till ett svärd (men säkerligen kan en dolk fungera också). Finns i storlekarna standard och XL.

Till Butik / Beställ 

Dolk Rostig

När man vill få till den där genuina känslan finns ingen plats för dolkar som ser nya och fräscha ut. Snarare bör man få intrycket av att de har hängt med hela livet i diverse handarbeten på den skotska landsbygden. Den här rostiga dolken har inte bara ett välanvänt blad, utan också ett handtag med tunnväv runt, för extra komfort.

Dolken mäter 27 centimeter och är tillverkad utav plastmaterial.

Soultaker Dolk

Den är dolken ger ett skräckinjagande och exklusivt intryck på en och samma gång. Bäst passar den för dig som ska klä upp dig som en välbärgad (och givetvis också mycket ondskefull) skotte. Namnet säger det mesta – ingen fet, nöjd och glad skotte använder en dolk som är till för att sno själar.

Dolken är silverfärgad och klädd med skräckinjagande detaljer och mönster. Dessutom finns det blodstänk på den. Längst ned på skaftet syns också en vålnad som är mitt uppe i en religiös ritual. Soultaker är 40 centimeter lång.

Den här dolken är för skotten med status. Handtaget, som har diverse graveringar, är inte bara guldfärgat, utan också klätt med stora juveler. Till det kommer ett fodral som gör dolken praktisk att ha med sig. Den kan till exempel fästas i ett smalt bälte, eller så kan den bäras i strumplinningen (det sistnämnda är att föredra för den som vill vara historiskt korrekt).

Så klär du ut dig till skotte

Att sticka ut på maskeraden är ett måste, allra helst om det pågår en tävling för bästa utklädnad. En maskeradoutfit som alltid går hem är skottelooken som kan vara både elegant och humoristisk på samma gång. Där kilten hör hemma i Skottland är det en elegant tradition för männen att klä upp sig med denna rutiga lilla kjol.

Där den inte hör hemma enligt tradition kanske det ser mer humoristiskt ut när en man går runt i kjol, tillsammans med ett par knästrumpor och en lustig hatt på huvudet.

Komplett skotte-outfit

För att få till den kompletta skotte-looken är en rödfärgad peruk och ett burrigt skägg ett stort plus. Och glöm inte skottemössan, gärna baskerliknande och rutig med en liten boll ovanpå. En skjorta med krusad krage och en rutig sjal att matcha kilten med kommer ro maskeradutstyrseln i land. För den som vill gå all in är säckpipan starkt förknippad med skottar men det kanske är att ta i lite väl för en maskerad…

På fötterna sätter du till sist ett par knästrumpor, gärna med tofs, och utanpå ett par svarta lackskor. Maskeraden har fått sin skotte och tävlingen är redo för sin vinnare!

skotte kiltskotte kjol maskerad  maskerad braveheart