Köp inte kilten till fullt pris

Kiltar.se är en sida som samlar in och presenterar kiltar från ett flertal olika e-butiker. En tjänst som gör det enkelt för den som vill ha en kilt och vill se ett bredare utbud på en gång. När sidan började byggas trodde vi att det var de skotska kiltarna som skulle säljas bäst. Men så blev det inte. Istället var det maskeradkiltarna som sålde i större upplaga. Detta med arbetskiltar som en god tvåa. Med tiden märker man alltså vad som efterfrågas och utifrån det bygger vi även om sidan.

Nästa steg – Billigare kiltar

Nu är målet även att kunna erbjuda billigare kiltar. Detta genom rabattkoder. Det är koder som du som konsument använder när du betalar i kassan på en E-butik. Genom att uppge koden kan man få fri frakt, en viss rabatt på varan eller liknande. Rabattkoder fungerar alltså som en rabattkupong – fast i en onlinebutik.

Vi kommer inte att bygga upp något eget rabattkodsystem utan istället länka till sidor där du kan hitta dessa. Enklare för oss och det är just så hela denna sida är uppbyggt – med länkar som pekar vidare till den sida där du kan hitta rätt information.

Samarbetet sker med Rabattkodsidor.se. En sida som presenterar rabattkoder från mängder av olika e-butiker. Sök efter butik i toppen av sidan och få fram vilka rabattkoder som är aktuella.

Välj rätt butik

Du måste veta vilken butik som du vill handla från för att hitta rätt rabattkod. Det går exempelvis inte att söka på KILT utan man måste söka rabattkod efter namn på butik. Så här kommer den guide du behöver:

Bygghemma – Här hittar du två sorters kiltar. De är bägge från Blåkläder och därmed handlar det om slitstarka arbetskläder. Den ena är snickarkilten som fick stor medial uppmärksamhet när den lanserades. Den andra är trädgårdskilten som passar för de som påtar i trädgården.

Sweden Rock Shop – Klassisk skotsk kilt hittas här. Utbudet varierar något över året och är störst på sommaren. Inte så konstigt med tanke på alla festivaler som är under den delen av året.

Partykungen – Är det Sveriges största företag inom partykläder och utklädningskläder? Det vet vi inte men extremt stora är de. Här hittas alla konstiga modeller – allt som passar till maskeraden.